Energetische Therapie

Pagina

Een energetische therapeut werkt in het spirituele veld met energie. Aan de ene kant de kennis van oosterse medische geneeskunde en aan de andere kant de informatie die hij doorkrijgt van zijn lichtteam vanuit de bron. Ik kijk naar de mens als een drie eenheid van Ziel, lichaam en bewustzijn.

Als het energetisch lichaam uit balans raakt door een verandert denk patroon, kan hier een aandoening uit ontstaan. Het lichaam volgt het energetische lichaam.


Energetische Malva Therapeut

Als Malva Energetische Therapeut werk ik in het veld van de Oosterse medische geneeskunde. Deze gaat uit van het complete mens zijn. Lichaam, Ziel en bewustzijn. Als een drie-eenheid die onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Als je goed zorgt voor het geheel dan ben je in balans en dan krijg je niet zomaar een aandoening. Als je deze wel krijgt dan geeft je lichaam allerlei signalen hoe je deze hebt opgedaan. Elk orgaan heeft ook een bewustzijn. Als je je heel erg veel zorgen maakt kan je last van je maag krijgen. Als je boos of geagiteerd bent of gefrustreerd, kan je ontstekingen krijgen (lever) .

De westerse geneeskunde gaat uit van klacht naar kracht. De oosterse van bewustzijn, naar heling.

Ik kan deze signalen van het lichaam uitlezen en ook voelen vanuit de bron (soort reiki). Zo kom ik er snel achter hoe een aandoening is ontstaan. Ik kan dan met behandelingen het zelf genezend vermogen van het lichaam aanzetten/ondersteunen en zo verlichting bieden of zelfs de klacht helen. Als je weet hoe je een bepaalde houding/ denkwijze hebt aangenomen kan je veel sneller en dieper het probleem aanpakken. Ik werk op basis van Oosterse natuurgeneeskunde (massage oliën, kleuren, edelstenen), het Aura, Chakra`s, Massage en energetische behandelingen (Ankh, Kosmische schijf, specifieke behandelingen per klacht). De natuurgeneeskundige materialen hebben ook allemaal een bewustzijn en een trilling in zich. Als je een specifieke steen pakt voedt hij jouw anders dan een andere steen. Jij bepaald zelf wat je nodig hebt. Als je iets ziet of iets je aantrekt gaan we daarmee werken omdat je intutie dan aangeeft dat deze ingang je gaat helpen.Ik kan je helpen je energiebalans te herstellen, inzicht geven in hoe deze uit balans is geraakt en met behulp van natuurgeneeskundige materialen, behandelingen en oefeningen dit ondersteunen. Zo kan je leren zelf je energiebalans te herstellen.

Ook heb ik kennis van spirituele wereld en ik krijg vanuit deze wereld intuitive veel informatie door die het proces ondersteunen. Vanuit deze bron krijg ik energie om je op te laden en je lichaam energetisch uit te balanceren. ook kunnen we vragen stellen aan de bron die ik niet logischer wijze zou kunnen weten. Of hulp tijdens behandelingen of als je zelf iets wilt gaan doen of bereiken. ook kan de bron je dan helpen door dingen te manifesteren om je bewustzijnsproces te laten groeien of je vooruit te helpen met de dingen die je wilt gaan doen.


Te gevoelig?

Je bent een liefdevol persoon die graag met erg veel dingen tegelijk bezig is, zelfstandig in je doen en laten. Een fijne baan. Je zet je graag in voor de ander en doet dit zonder gevraagd te worden, zo ben je nu eenmaal. Nog even doorwerken op het werk. Of even wat extra uitprinten voor je collega. Mensen helpen om verder te komen in hun leven en ze in hun kracht zetten. Mooie dingen ontwikkelen. En als je dan thuiskomt een wasje draaien, wat opruimen en dan in de avond kruip je op de bank onder een dekentje met een goed boek. Je hebt het eigenlijk gewoon goed voor elkaar, vind het fijn om speels in het leven te staan en om veel te lachen. Je doet de dingen die je doet graag en vol met overgave. Het is wel een beetje veel allemaal, maar zo hoort dat toch? Wel jammer dat net die andere collega promotie krijgt. Misschien omdat je net niet begrepen wordt. En dat er nog zo veel andere dingen zijn die je aandacht vragen. En je nog zo veel andere mensen wilt helpen. Het zou wel fijn zijn als je soms niet zo beïnvloed zou worden door de stemming van de ander en dat je wat meer tijd zou hebben voor jezelf. Om zelf tot ontwikkeling te komen en niet zo overprikkeld te raken van je omgeving, van die drukke ruimte of een net te luid feestje. Hoe fijn zou het zijn als je de dingen die je zelf belangrijk vindt ook eens uit zou kunnen spreken en dat de ander begrijpt wat je zegt en zelfs met je in gesprek raakt over deze onderwerpen. Dat je een relatie zou vinden waarin je niet gedomineerd wordt door de ander. Of dat andere mensen zo over je grenzen heen zouden gaan. Je wilt de ander in zijn waarde laten en daarom voor de lieve vrede zeg je maar niet te veel en houd je je weer in. Maar sommige mensen kunnen je wel heel diep raken en daar kan je best lang nog over na blijven denken. Maar ja, weet je, dat ligt vooral aan mij denk je dan en bij de volgende baan, of de volgende partner… en verhip daar gebeurt het weer.

Wat zou het fijn zijn als de wereld wat liefdevoller en zachter zou zijn en misschien ook wat minder snel toch? Dat je wat meer in je eigen kracht kan blijven staan en dan nog steeds de dingen kan doen waar je blij van wordt? Je bent gelukkig en zelfstandig en tja, iedereen loopt toch wel eens tegen dingetjes aan? Maar hoe mooi zou het zijn als je leert om te voelen waar jouw energie eindigt en die van de andere persoon begint? Om te leren hoe je in je eigen bubbel kan leven zonder dat steeds iedereen hun verwachtingen aan je opdringen? En dat je dit allemaal kan doen zonder dat je steeds overprikkeld raakt en dat je in de avond zoveel tijd nodig hebt om uit te rusten? Dat je jezelf nog meer kan verbinden met je spirituele zijn en je hier niet steeds uitgetrokken wordt door je omgeving en de alledaagse dingen?

Als je leert hoe je om kan gaan met je buitenwereld en de verwachtingen van anderen, krijg je zelf veel meer rust en ruimte om je liefdevolle zelf te zijn. Om te stralen als het zonnetje wat je bent. Je kan in korte tijd met simpele oefeningen leren om in je eigen kracht te gaan staan en niet overprikkeld te raken. Keuzes maken die je meer energie opleveren en die je leren om op een zachte manier de verwachting van anderen in te vullen. Of jezelf te verwoorden zodat de ander je wel hoort of dat het je niet meer raakt. Je leert beter je grenzen te bewaken. Je hoeft niet op een podium te gaan staan schreeuwen om gehoord te worden. Dit kan je ook op een andere manier leren. En hoe fijn zou het zijn als je meer ruimte zou krijgen en meer energie om tijd te hebben voor jezelf om lekker te spelen, dansen, mediteren of met je dochtertje naar het strand te gaan? En dat je niet over twintig jaar denkt: Goh, wat is de tijd snel voorbijgegaan, en wat had ik in mijn leven graag nog zoveel meer gedaan. Nu heb ik al die tijd alles voor de ander gedaan, en sta er nu nog alleen voor. Welk moment heb je nodig om nu voor jezelf te kiezen zodat je er later voor de ander helemaal aandachtig kan zijn zonder overprikkeld te raken of dat de ander al je energie opslurp

Tijdens een therapeutische sessie behandelen we een aandoening. We gaan dan op zoek naar het onderliggende bewustzijn, hoe je met je omgeving om gaat maakt dat je deze aandoening hebt gekregen. Het lichaam geeft duidelijke signalen af die ik kan ontcijferen. Hier kan ik dan behandelingen voor inzetten om je het bewustzijn achter de aandoening te laten zien. Op het moment dat je het bewustzijn hebt geraakt kan de aandoening geheeld worden.

Als er een onbalans in het energetische lichaam is waardoor de aandoening tot uiting komt kan ik behandelingen inzetten om deze balans te herstellen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren

Veel voorkomende klachten

Hoog sensitiviteit.

Overprikkeling

Nek en schouderklachten

Vermoeidheid

Slecht slapen

Ontstekingen

Verstoorde stoelgang

onbegrepen aandoeningen/klachten


Kosten

herapeutische sessie euro 90,-

Traject hoog sensitieve persoon in balans euro 400,-


Contactgegevens:

Corné Timmers

Energetische Malva Therapeut

Adres: Roosendaal, Christineplein 13,

cornemassage@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/spelenderwijsinbalans

maandag 09:00 – 21:00
dinsdag 20:00 – 22:00
woensdag 20:00 – 22:00
donderdag 20:00 – 22:00
vrijdag 20:00 – 22:00
zaterdag 09:00 – 21:00
zondag 09:00 – 21:00


Chat op WhatsAppNaam

(verplicht)E-mailadres

(verplicht)Bericht