Energetische Massage

Pagina


Energetische Massage

Massage is voor iedereen gezond en heilzaam. Een cadeautje voor jezelf omdat je hard gewerkt hebt en het gewoon verdient. Even loskomen van alle verplichtingen. Even geen afspraken of prikkels die je leegtrekken. Even helemaal voor jou. Je bent welkom om even alles van de dag achter je te laten en alleen maar aan jezelf te denken. Om de ongemakken los te laten, diep te ontspannen en je te laten verwennen. Met kruidige oliën, edelstenen, kleurendekens, licht, muziek en dat wat je nu nodig hebt om te ontspannen.

Klachtgericht

Tijdens een massage voel je je energetische lichaam. Als je kleine lichamelijke ongemakken tegenkom geef ik je handvaten om verlichting te ervaren tijdens de massage. Door de energie balans in je lichaam te herstellen kunnen deze fysieke klachten al verminderen of verdwijnen. Door de signalen van je lichaam uit te lezen voel je al met welk denken van jouw deze aandoening veroorzaakt heeft. Als je veel lasten van een ander op je draagt kan je last krijgen van je schouders. Als je met teveel dingen tegelijk bezig bent kan je last krijgen van je knieeen. Klachten als deze kunnen tijdens een massage al verlicht worden, en door te benoemen welk bewustzijn erachter zit, kan de klacht ook al voor meer dan de helft opgelost zijn. Als je weet waardoor je uit balans raakt kun je hier al verandering in aan brengen.

Gevoel/ gedachten

Als je een gevoel van piekeren hebt, in je hoofd zitten, onrust, verdriet, boosheid, eenzaamheid, kan een energetische massage ook verlichtend werken. Door het chakra te voeden waaronder deze emotie valt kan dit gevoel al verminderen of gerelativeerd worden. Ook met je gedachten kunnen we zien waar deze ontstaan is en hoe mee om te gaan.


Natuurgeneeskundige producten.

Tijdens een energetische massage kan je ook gebruik maken van de trilling van de ziel. Door hier op af te stemmen kunnen we jouw energetische lichaam ook in balans brengen. Hoe mooi is het als je even helemaal op reis gaat naar het Universum om alles even los te laten en helemaal weg te zakken in je eigen lichaam en gevoel. Als heel de praktijk afgestemd is op jouw trilling dan kan je lagen dieper zakken in jouw innerlijke zijn.

Ik maak gebruik van:

-Licht

-Edelstenen-

-Kruiden

-olien

-Inzichtkaarten

-Gidsen

-Kleurendekens

-Geluid

-Meditatie

-Energetische behandelingen


Aryuvedische massage

Een Aryuvedische massage is van oudsher een kruidenbehandeling en niet zo zeer een massage. Ik maak tijdens deze massage ook gebruik van Aryuvedische olien. Deze zijn afgestemd op je doshas .  Met deze afstemming kom je nog een laag dieper op jouw eigen trillingsniveaue. Elke doscha heeft ook een eigen voorkeur.

Het ontspannen Vata type,

Het heftige Pitta type

en het stabiele Kapha type.

Dit in combinatie met de afstemming op de energetische wereld, je gidsen, engelen, de bron en andere lichtwezens, maakt dit een massage waarin een kosmische reis gemaakt kan worden.


Te boeken massages

 • Ontspannende massage voor het hele lichaam
 • Massage van benen en rug
 • Massage van nek, schouders en onderrug
 • Orgaan massage (haptonomisch)
 • Massage bij onbegrepen klachten
 • Massage klachtgericht, gevoel, gedachten
 • Ontstekingsbehandeling
 • Edelsteen massage
 • Kruidenstempel massage
 • Instralen van (voeden) van de chakra`s
 • uitbalanceren energetische lichaam
 • Meridiaan massage (werken op accupunctuurpunten)
 • Aryuvedische massage
 • Kosmische massage


maandag 09:00 – 21:00
dinsdag 20:00 – 22:00
woensdag 20:00 – 22:00
donderdag 20:20 – 22:00
vrijdag 20:00 – 22:00
zaterdag 09:00 – 21:00
zondag 09:00 – 21:00


FeedbackFeedback