Wie ben ik

Pagina

Wie ben ik
Ik ben Corné Timmers. Ik ben geboren in 1978 en woon met twee katers Stitch en Smeagol. in Roosendaal. Ik heb hier een aantal jaar geleden een huis gekocht en deze helemaal naar mijn zin gemaakt, waar ik nu ook praktijk voer. Mijn tuin is lekker natuurlijk. het zoemt van de beestjes, vogeltjes, eekhoorntje. Ik heb momneteel geen langklopende relatie of kinderen. Maar ben nu samen met Anna. Mijn beroepsopleiding is hovenier. Dit doe ik al meer dan 15 jaar en vind ik super om te doen. moementeel werk ik drie dagen in de week op een historisch landgoed. ik ben dol op planten en de natuur en krijg hier enorm veel voldoening uit. Ik ben ook eeen paar jaar medewerker geweest bij Rentokil, ongediertebestrijding. Hier verzorgde ik inspekties en had zelfstandig een klantenrayon. Ik ben in 2017 begonnen met een opleiding energetische Malva therapeut. en sinds Februari 2022 heb ik ook een moestuin die ik bij mag gaan houden. Ik geef nu wekelijks op disdagen meditatie avonden. en vind het fijn om met een parralelle econimie bezig te zijn. Kortom ik ben een echte stilzitter neergeploft in de bank.


Mijn verhaal begon al op mijn 15 e of eerder waarin ik de familieprikkels onder de mantel der liefde probeerde te bedekken. Dat de buitenwereld maar niet zag wat er bij ons aan tafel gebeurde en omdat mijn moeder ook gebukt ging onder deze gezinssituatie heb ik de vaderrol op mij genomen en daar was ik altijd druk doende mee. hieruit ontwikkelde zich een patroon van controle over mijn eten. zie hoe goed ik zonder eten kan functioneren. een vorm van gezien worden. Dit ontwikkelde zich naar een eetstoornis die in het tweede jaar bij Rentokil maximaal tot uiting kwam. Op dit moment werkte ik alleen en was ik altijd op pad met een busje van de zaak. Ik had dus alle tijd om met eten te smokkelen en later ook om mijzelf uit deze situatie te ontwikkelen. Ik ben in die tijd vooral begonnen met het cognititeve uit te werken, assertiveteitstrainingen, communicatietechnieken oefenen en heel mijn denkwereld uitpluizen. Op het moment dat ik op het punt stond van heen te gaan, was ik druk doende met uitvinden, ontwikkelen en zo liep ik letterlijk fluitend en vrolijk lachend rond. Veel meimerend en filosoferend maar altijd met de blik op de toekomst gericht wanneer de zon er weer zou zijn. Ik zal niet overdrijven, maar ik heb echt wel tot het gaatje gegaan. momneten waarop ik ervan overtuigd was dat ik die dag in elkaar zou zakken en gevonden zou worden, stond ik mij netjes te scheren, omdat ik wel goed verzorgd in de ambulance wilde liggen. Van haaruitval loszittende tanden en een paar uitgevallen. zintuigen die stopte en mijn stem die wegviel. Met mijn organen begon het ook bergafwaarts te gaan. Ik ben nooit opgenomen voor Annorexia. Maar ben er fluitend en lachend doorheen gekomen. Dit heb ik van mijn moeder geleerd die zelf ook nooit haar ziektebeeld is geworden. Ik heb op een moment in december tegen mijzelf gezegd: ‘Als dit annaroxia is, dan wil ik het niet meer’ En vanaf dat moment ben ik weer 3 x per dag gaan eten en heb ik geen maaltijd meer gemist.

Na deze enerverende en leerzame tijd ging ik steeds naar de open dagen in Rotterdam bij centrum Djoi. Dit was een een spiritueel centrum waar ik elk jaar en daarna 2 keer per jaar kwam. en elke keer dat ik kwam ontdekte ik nieuwe spirituele dingen die ik dat moment uit ging werken, en elke open dag was ik weer een stuk gegroeid. ik volgde geen trainingen maar ploos alles in mijzelf uit. zo kwma meer en meer spiritualliteit in mijn leven en ik begomn mijn ervaringen en oefeningen die ik gebruikte op te schrijven in toen nog blogberichten wat nu de cursussen zijn geworden. Dit schrijven wilde ik graag uit gaan dragen en ik wilde veel cursussen gaan volgen op spiritueel gebied. en toen kwm ik bij de Malva opleiding uit tot energetische therapeut. En sindsdien ben ik begonnen mijn eigen praktijk op te bouwen en uit te bouwen. Mijn proces loopt gewoon door, net als het opnemen van nieuwe informatie. Ik focus mij vooral op de oosterse medische geneeskunde en natuurgeneeskundige materialen.


Deze ontwikkelingen hebben mij sterke persoonlijkheid gegeven, Ik weet wat ik wil en krijg gedaan waar ik mijn focus op leg. Waar ik eerst met alles tegelijk bezig was doe ik nu nog maar tien dingen (een paar) tegelijk. de rust is wedergekeerd en ik ben nu waar ik zo graag wil zijn. nu lekker bezig met het fine tunen en aandacht richten op de spirituele wereld en het helpen van mensen om in hun kracht te komen staan.

Mensen die mij wel goed kennen zeggen hij is zacht, liefdevol, kan goed luisteren. Hij wil iets voor de wereld betekenen, hij is oprecht en loyaal. Staat altijd voor je klaar. Hij gaat erg diep op de stof in en werkt compleet. Hij doet veel research, is vaag, zweverig en kan soms lang bij 1 punt blijven hangen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Zijn tempo liggt hoog. hij heeft een aantal interesse waar hij veel van weet. Ik heb er veel voor gedaan om nu zo rustig te zijn. Dat is wel eens anders geweest.